Terug

Volg Vandaag Inside

Andy kiest favoriete Bij Andy in de auto-aflevering: ‘Dat waren echt prachtige gesprekken!’

Andy kiest favoriete Bij Andy in de auto-aflevering: ‘Dat waren echt prachtige gesprekken!’

29 sep 2022, 19:15

Van alle programma’s die Andy van der Meijde heeft gemaakt, is hij het meest trots op ‘Bij Andy in de auto’. Dat vertelt de oud-voetballer in een uitgebreid interview met FHM. 

“Het leukste programma dat ik heb gemaakt? Bij Andy in de auto. Dat is namelijk echt mijn eigen kindje”, zegt Andy. “Als mensen het leuk vinden, vinden ze het leuk en zo niet, dan niet. Maar blijkbaar vinden mensen het leuk om te kijken.”

Andy bereidt zich niet of nauwelijks voor op de gesprekken, zo vertelt hij aan het mannenblad. “Ik ben niet van tevoren aan het uitschrijven hoe de tijd in de auto zal gaan verlopen. Ik hou niet van dat geforceerde, niet dat gescripte en niet die bullshit”, legt Andy uit. “Ik ben wel echt trots dat ik daarmee begonnen ben en dat het zo’n succes is geworden. Aan het begin had ik 500 abonnees en nu bijna 300.000. Dat voelt echt geweldig.”

De aflevering die Andy onlangs maakte met schaatster Irene Schouten behoort tot zijn favorieten. “Ik vond Irene Schouten echt geweldig. Bij Irene gaat het op televisie alleen maar over schaatsen en over wat ze bereikt heeft. Bij mij ging het echt over haar privéleven en hoe het achter de schermen met haar gaat. Ze was grappig en lekker zichzelf”, aldus de voormalig aanvaller. “…en Mitchell Dijks vind ik altijd leuk. Dat waren echt prachtige gesprekken, man!”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.