Terug

Volg Vandaag Inside

Andy blikt terug op eerste optreden met De Offsiders: 'Dit is Champions League-niveau!'

15 juni 2023, 17:21

Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder hebben genoten van hun optreden tijdens het Muziekfeest op het Plein. In Uden zongen De Offsiders hun hit Een Aperolletje.

Het viel RTL Boulevard-verslaggever Lex Uiting onder meer op dat het er serieus aan toe ging tijdens het optreden van De Offsiders. "Als je het doet, dan moet je het goed doen. Het was best wel leuk en geinig eigenlijk", reageert Wesley.

"Ik had het idee dat de mensen even moesten wennen, maar op gegeven moment gingen ze helemaal mee!", aldus Wilfred. "Ja het was leuk!", zegt Andy. "Als je voor zoveel mensen staat... Je moet het dan nog wel even doen, snap je? Het is niet zomaar iets."

Tot slot vroeg verslaggever Uiting zich af of de mannen nog hadden gerepeteerd voor hun optreden in Uden. "Nee, Andy en Wesley wisten niet waar ze moesten zijn en ik stond in een file", vertelt Wilfred, waarop Andy reageert: "Ja, hij stond in de file. Hij was anderhalf uur te laat, maar dit is Champions League-niveau!", besluit Andy.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.