Terug

Volg Vandaag Inside

Andries Noppert krijgt eigen biertje: 'De Toren van Joure/De Tower fan de Jouwer'

Andries Noppert krijgt eigen biertje: 'De Toren van Joure/De Tower fan de Jouwer'

27 nov 2022, 00:00

De Oranje-fans zijn groot fan van de boomlange doelman Andries Noppert. In Marum willen ze een brug vernoemen naar hun inwoner, er is al een lied over de keeper gemaakt en in Joure krijgt Noppert zijn eigen biertje: 'De Toren van Joure/De Tower fan de Jouwer'.

"Binnenkort verkrijgbaar in kroeg en slijterij. “De Toren van Joure / De Tower fan de Jouwer”. Fri(e)s blond bier van 6,4%. Per verkocht flesje gaat er 50 cent naar het fonds voor betrokken arbeidsmigranten", schrijft Jouster Bierbrouwerij op Facebook.

(Tekst gaat verder onder het bericht.)

Johan heeft mooie woorden over voor Noppert, die maandagavond zijn debuut maakte voor het Nederlands Elftal tegen Senegal. Bekijk het in de video hieronder.

Johan lovend over onervaren Noppert: 'Hij heeft het gewoon foutloos gedaan!'
2:36
Johan lovend over onervaren Noppert: 'Hij heeft het gewoon foutloos gedaan!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.