Terug

Volg Vandaag Inside

Andries Jonker baalt van harde reactie Chris Woerts: 'Hij moet zich niet zo druk maken'

8 apr 2024, 12:39

Andries Jonker vertelt in gesprek met Sportnieuws.nl dat hij het jammer vindt dat Chris Woerts zo hard heeft gereageerd op zijn uitnodiging om bij de Oranje Leeuwinnen te komen kijken.

Jonker nodigde Chris afgelopen week uit om een training van de Oranje Leeuwinnen bij te wonen na zijn kritiek op het niveau van het vrouwenvoetbal. Echter sprak Chris zich in Vandaag Inside fel uit over deze uitnodiging (zie video hierboven). “Wat een huilebalk is dat. Nodigt hij me via de pers uit om een training bij te wonen. Hij moet z'n mond houden, die wijsneus.”

Nu heeft de bondscoach weer op Chris gereageerd. “Hij moet zich niet zo druk maken, niet zo opwinden", begint Jonker. Vooral de opmerking dat hij zijn mond moest houden stak hem. "Daar heb ik echt over nagedacht wanneer ik dat voor het laatst heb gehoord."

Volgens de bondscoach staat de uitnodiging nog steeds vast. "Ik meen wel dat hij van harte welkom is. Hij mag ze eigen mening hebben, maar je kan er ook niet omheen dat 1,2 miljoen mensen naar Nederland – België bij de vrouwen kijken en 2,7 miljoen op het toppunt. Dan kun je niet zeggen: 'het heeft geen betekenis, het stelt niks voor'. Dat kan niet en dan moet je toch of je het nou leuk vindt of niet, erkennen dat blijkbaar veel mensen het aardig vinden om te zien.”

Chris Woerts reageerde onlangs op een statement van Eredivisie-spelers waarin zij pleiten voor een minimumloon. "Die dames moeten hun mond houden!" Bekijk de beelden hieronder.

Chris Woerts hekelt statement: 'Die dames moeten hun mond houden!'
1:58
Chris Woerts hekelt statement: 'Die dames moeten hun mond houden!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.