Terug

Volg Vandaag Inside

'Onana verbaast Ajax-fans met opvallend moment na Klassieker'

'Onana verbaast Ajax-fans met opvallend moment na Klassieker'

20 dec 2021, 14:56

De spelers van Ajax werden na de gewonnen Klassieker als helden onthaald in Amsterdam. Op één speler na genoot de gehele selectie van al het vuurwerk buiten de spelersbus. Ajax Life merkte namelijk op dat André Onana niet zo'n zin had in het feestje.

De keeper verstopte zich achter een gordijntje, wat was te zien op beelden van Nicolás Tagliafico. 'Het hoofd gelaten rustend tegen het raam. Dat stemt toch droevig. Alle spelers lieten zich als helden onthalen en keken blijmoedig naar buiten. Onana niet. Op beelden van een paar seconden werd eens te meer pijnlijk duidelijk hoe ver de plaspilkeeper en de supporters uiteen zijn gedreven', schrijft Ajax Life-redacteur Floris Roos.

Daarentegen genoot aanvoerder Dusan Tadic met name van al het vuurwerk. De Serviër was zelfs onder de indruk van de vuurwerkbommen buiten De Kuip, waaruit hij veel motivatie wist te halen. 'Ik vond het mooi. Echt heel mooi', reageerde Tadic na de wedstrijd. Dit motiveert me wel. Van mij had het stadion ook vol mogen zitten. Alles tegen jou, daar haal ik kracht uit. Of ik het niet beangstigend vond? Nee, echt niet. Misschien vind je me een beetje gek. Maar ik ben bommen gewend, zoals in 1999', doelde hij op bombardementen van de NAVO op zijn geboorteland.

Tadic genoot van aankomst bij Kuip: 'Ongelooflijk mooi!'
0:40
Tadic genoot van aankomst bij Kuip: 'Ongelooflijk mooi!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.