Terug

Volg Vandaag Inside

André Hazes gaat samenwerking aan met EasyToys: 'We gaan heel Nederland samen laten trillen!'

3 nov 2023, 16:17

André Hazes gaat een samenwerking aan met de erotische webshop EasyToys. Dat viel donderdagavond te zien in Shownieuws.

"Ik denk dat we allebei niet vies zijn van taboes doorbreken, dat is waar we elkaar heel goed vinden," aldus André over de samenwerking. "Het is een bedrijf waar ik zelf ook gek op ben, ja. We gaan heel Nederland samen laten trillen!" Eric Idema, CEO van EasyToys, voegt er aan toe: "Zelf zijn wij ook een beetje rebels af en toe, en dat past ook bij André."

Over de plannen met EasyToys vertelt de zanger: "We gaan echt leuke dingen met elkaar doen. Het belangrijkste is dat het niet plat wordt, maar wel heel leuk. Ook in Ahoy gaan we dat natuurlijk doen," blikt hij vooruit op zijn concert op 25 november. "We gaan mensen blij maken en het belooft een avond vol hoogtepunten te worden. Ik kan er niet teveel over kwijt, maar ik kan alleen maar hopen dat alle fans zullen komen," besluit André.

In Vandaag Inside reageerde René van der Gijp onlangs op het slecht verkopende concert van André Hazes: "Zonder zijn achternaam stond hij in een café in Sint-Juttemis!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.