Terug

Volg Vandaag Inside

Anderlecht zet huur Dimata om in koop

Anderlecht zet huur Dimata om in koop

19 nov 2018, 18:46

BRUSSEL (ANP/DPA) - Anderlecht zet de huur van de Belgische belofte Landry 'Nany' Dimata om in een koop. De trefzekere spits is vanaf zomer 2019 eigendom van de Brusselaars. Technisch directeur Jorg Schmadtke van VfL Wolfsburg, nu nog eigenaar van Dimata, heeft bevestigd dat de clubs eruit zijn. ''Er is een oplossing gevonden waarmee beide clubs tevreden zijn.''

Dimata ging in de zomer van 2017 voor 11,5 miljoen euro van KV Oostende naar Wolfsburg, maar zijn seizoen in de Duitse Bundesliga liep uit op een sof. Hij wist geen doelpunt te maken. De Duitse club besloot afgelopen zomer Dimata te verhuren aan Anderlecht met de mogelijkheid dat de Belgische topclub hem na een jaar kan kopen. Na tien doelpunten in veertien wedstrijden is Anderlecht al overtuigd van de kwaliteiten van Dimata.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.