Terug

Volg Vandaag Inside

Anderlecht wint moeizaam van laagvlieger

Anderlecht wint moeizaam van laagvlieger

4 nov 2018, 21:19

BEVEREN (ANP) - Anderlecht heeft in de Belgische competitie moeizaam gewonnen van laagvlieger Waasland-Beveren (2-1). Voor de club uit Brussel kwamen Nany Dimata en Adrien Trebel tot scoren.

Anderlecht moest in de 73e minuut verder met tien man na de tweede gele kaart voor Antonio Milic, in een tijdsbestek van amper acht minuten. De bezoekers wisten de broze voorsprong van 1-0 daarna in ondertal toch nog uit te bouwen. In de laatste minuut werd bij de thuisploeg ook Maximiliano Caufriez uit het veld gestuurd. Daarna scoorde Bubacarr Sanneh nog in eigen doel.

De topper tussen koploper Racing Genk en runner-up Club Brugge leverde zaterdag geen winnaar op. Het duel in Genk eindigde in 1-1. Daardoor bleef het verschil tussen de twee titelkandidaten drie punten. Nummer vier Anderlecht staat op zeven punten van Genk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.