Terug

Volg Vandaag Inside

Anderlecht verliest ook zonder Vanhaezebrouck

Anderlecht verliest ook zonder Vanhaezebrouck

22 dec 2018, 21:03

BRUSSEL (ANP) - Anderlecht is er niet in geslaagd de eerste wedstrijd sinds het ontslag van trainer Hein Vanhaezebrouck te winnen. Onder leiding van interim-trainer Karim Belhocine werd met 3-1 verloren bij Moeskroen, dat samen met Lokeren laatste stond.

Na een kwartier keek Anderlecht al tegen een achterstand van 2-0 aan. In de 77e minuut kwam Anderlecht via een kopbal van Landry Dimata nog terug tot 2-1, maar een paar minuten later bepaalde Mbaye Leye met zijn tweede treffer van de avond de eindstand.

Anderlecht heeft de laatste zeven duels niet weten te winnen. Racing Genk, de koploper van de Belgische competitie, kan zondag het gat met Anderlecht vergroten tot veertien punten.

Volgens Belgische media is Phillip Cocu een belangrijke kandidaat om de nieuwe trainer te worden. In een eerder stadium zou ook Frank de Boer, die naar de Amerikaanse kampioen Atlanta United lijkt te verkassen, nadrukkelijk in beeld zijn geweest.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.