Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Anderlecht meldt komst Nasri

OFFICIEEL: Anderlecht meldt komst Nasri

5 juli 2019, 19:44

Anderlecht heeft na Michel Vlap van Heerenveen nu ook Samir Nasri van West Ham United vastgelegd. De 32-jarige Fransman is voor één seizoen gecontracteerd, met een optie voor nog een jaar. In Londen liep zijn contract af.

Nasri speelde bij Manchester City lange tijd samen met Vincent Kompany, de nieuwe trainer/speler van Anderlecht. Nasri kwam, onder meer, ook uit voor Olympique Marseille en Arsenal.

"Ik had meerdere mooie aanbiedingen", zegt Nasri. "Toch heb ik met overtuiging voor Anderlecht gekozen. Kompany was jaren mijn teamgenoot bij City. Ik ken hem door en door en weet wat hij met Anderlecht voor ogen heeft. Samen met hem en het hele team wil ik er alles aan doen om er een succes van te maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.