Terug

Volg Vandaag Inside

Anderlecht ruim langs tiental Eupen, Vlap benut strafschop

Anderlecht ruim langs tiental Eupen, Vlap benut strafschop

23 feb 2020, 20:57

Anderlecht heeft met het oog op deelname aan de play-offs in de Belgische voetbalcompetitie een belangrijke overwinning behaald. Het team van coach Frank Vercauteren was met 6-1 te sterk voor Eupen, dat bijna de gehele wedstrijd met een man minder speelde na een vroege rode kaart voor de Spanjaard Jordi Amat.

De Nederlander Michel Vlap benutte in de 17e minuut een strafschop en zorgde daarmee voor de 2-0. Aanvoerder Vincent Kompany maakte ook een doelpunt, de eerste in de competitie sinds hij afgelopen zomer bij de club terugkeerde. De 6-1 kwam op naam van oud-PSV'er Zakaria Bakkali.

Anderlecht staat na zondag op de achtste plaats. De achterstand op nummer zes Genk is vier punten. De eerste zes clubs doen aan het einde van het seizoen mee in de kampioensgroep.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.