Anderlecht kan niet van Lokeren winnen

1 nov 2018, 18:39

BRUSSEL (ANP) - Anderlecht heeft thuis niet kunnen winnen van KSC Lokeren. De nummer vier van de Belgische competitie kwam niet verder dan 1-1 tegen de club die voorlaatste staat.

Bij Lokeren maakte Olivier Deschacht zijn rentree in het Stade Constant Vanden Stock. De verdediger kwam zeventien seizoenen uit voor Anderlecht en maakte afgelopen zomer de overstap naar Lokeren. Juist Deschacht bracht Lokeren met een kopbal uit een corner op voorsprong. Nany Dimata schoot de thuisploeg enkele minuten later naar gelijke hoogte. Ondanks enkele goede kansen voor de thuisploeg werd er niet meer gescoord.

Bij Lokeren zat de nieuwe trainer Trond Sollied nog niet op de bank. Die is er zondag voor het eerst als de ploeg tegen Eupen speelt. Guus Hupperts werd bij Lokeren in de tweede helft gewisseld.