Terug

Volg Vandaag Inside

Anderlecht haalt met 7-0 uit en blijft in race voor play-offs

Anderlecht haalt met 7-0 uit en blijft in race voor play-offs

7 mrt 2020, 23:46

Anderlecht mag nog steeds hopen op een plaats bij de eerste zes in de Belgische voetbalcompetitie. De club uit Brussel won zaterdag tijdens de voorlaatste speelronde met liefst 7-0 van Zulte Waregem. De Nederlander Michel Vlap scoorde drie keer en bracht zijn totaal in de competitie op tien.

Anderlecht staat nu op de achtste plaats. De eerste zes clubs doen aan het einde van het seizoen mee in de kampioensgroep. De achterstand van Anderlecht op zowel KV Mechelen als Racing Genk is één punt. Anderlecht speelt volgende week een uitwedstrijd tegen nummer twaalf STVV.

Koploper Club Brugge won met 2-1 van Cercle Brugge. Aanvoerder Ruud Vormer ontbrak wegens een blessure. Club Brugge heeft vijftien punten voorsprong op nummer twee AA Gent, dat voor eigen publiek verloor van Charleroi (1-4).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.