Terug

Volg Vandaag Inside

Anderlecht geeft in slotfase voorsprong weg

Anderlecht geeft in slotfase voorsprong weg

9 dec 2018, 21:14

BRUSSEL (ANP) - Anderlecht heeft in de Belgische voetbalcompetitie voor de derde keer op rij niet gewonnen. Na nederlagen tegen Sint-Truiden (4-2) en Genk (0-1) kwam het team van trainer Hein Vanhaezebrouck zondag voor eigen publiek tegen Charleroi niet verder dan een gelijkspel: 1-1.

Francis Amuzu hielp Anderlecht aan het begin van de tweede helft op voorsprong. De club uit Brussel hield die voorsprong tot de 89e minuut vast. Toen mocht Charleroi een strafschop nemen na hands van verdediger Sebastiaan Bornauw. De Peruaan Cristian Benavente benutte de penalty.

Anderlecht blijft door het puntenverlies vierde, Charleroi is zesde. Anderlecht heeft acht punten minder dan koploper Genk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.