Terug

Volg Vandaag Inside

Anco Jansen verruilt FC Emmen voor NAC Breda

Anco Jansen verruilt FC Emmen voor NAC Breda

3 feb 2021, 20:17

Anco Jansen verruilt FC Emmen per direct voor eerstedivisionist NAC Breda. De 31-jarige aanvoerder was transfervrij omdat zijn contract bij FC Emmen is ontbonden.

"NAC is een mooie club, waar je voor promotie kan spelen en waar ik het plezier in het spelletje hoop terug te vinden. Het is mooi om hier te spelen en normaal gesproken hangt hier ook een mooie sfeer", aldus Jansen.

"Ik ben zelf een technisch onderlegde voetballer met inmiddels al wat ervaring. Ik zal er alles aan doen om er met NAC een mooi seizoen van te maken. Ik doe een stapje terug naar de Keuken Kampioen Divisie, maar wel met de gedachte om weer een stap omhoog te kunnen."

Jansen speelde sinds 2017 voor FC Emmen. In 2018 promoveerde hij met de club naar de Eredivisie, een primeur voor de Drentse club. Uiteindelijk speelde hij 89 officiële wedstrijden voor FC Emmen. Voor zijn periode in Emmen speelde Jansen voor het Turkse Boluspor. Daarvoor kwam hij uit voor onder meer Roda JC en De Graafschap.

NAC is de nummer 4 van de eerste divisie, FC Emmen staat onderaan in de Eredivisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.