Terug

Volg Vandaag Inside

Ancelotti verlengt toch contract bij Real Madrid en wordt geen bondscoach van Brazilië

Ancelotti verlengt toch contract bij Real Madrid en wordt geen bondscoach van Brazilië

29 dec 2023, 14:21

Trainer Carlo Ancelotti heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd. De 64-jarige Italiaan tekende in Madrid bij tot 30 juni 2026. Dat meldt de Spaanse club op de website.

De contractverlenging is verrassend. Ancelotti wordt namelijk al enige tijd in verband gebracht met het bondscoachschap van Brazilië. De oefenmeester blijft Real, waar hij bezig is aan zijn tweede periode, dus trouw.

De huidige koploper van La Liga is aan het vernieuwen. De club introduceerde de laatste seizoenen verschillende jonge, getalenteerde spelers, zoals Rodrygo (22), Eduardo Camavinga (21) en Aurélien Tchouaméni (23). Ook kwam de Engelsman Jude Bellingham (20) naar Madrid.

In vijf seizoenen als coach van de Madrileense club won Ancelotti onder meer twee keer de Champions League en twee keer de UEFA Super Cup.

Hij keerde in de zomer van 2021 terug bij Real. Eerder leidde hij de club al tussen 2013 en 2015. Eerder was hij ook trainer van onder meer AC Milan, PSG, Juventus, Napoli, Bayern München en Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.