Terug

Volg Vandaag Inside

'Ambitieus PSV wil ervaren Rodríguez naar Eindhoven halen'

'Ambitieus PSV wil ervaren Rodríguez naar Eindhoven halen'

2 jan 2020, 12:10

PSV is in de zoektocht naar mogelijke versterkingen voor de linksbackpositie uitgekomen bij Ricardo Rodríguez. Dat meldt Voetbal International donderdagochtend.

Met het oog op het EK is de linksback, die ook in de belangstelling zou staan van clubs uit Duitsland en Frankrijk, op zoek naar speelminuten. De Zwitser is bij AC Milan op een zijspoor terecht gekomen, nadat hij zijn basisplaats verloor aan Theo Hernández.

PSV heeft sinds het vertrek van Angeliño moeite met de opvulling van de linksbackpositie. De Eindhovenaren haalden met Toni Lato en Olivier Boscagli twee vervangers, maar beide spelers wisten in de eerste seizoenshelft geen indruk te maken. Toni Lato is inmiddels alweer vertrokken uit Eindhoven. Valencia verhuurt Lato nu voor de rest van het seizoen aan Osasuna.

Of PSV Rodríguez wil huren of kopen, is vooralsnog niet duidelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.