Terug

Volg Vandaag Inside

Directeur voetbal bij Ajax: 'Ambitie om de Champions League te winnen'

Directeur voetbal bij Ajax: 'Ambitie om de Champions League te winnen'

4 feb 2024, 14:28

Marijn Beuker, de directeur voetbal bij Ajax, vertelt in de Gamechangers podcast dat het zijn ambitie is om de Champions League te winnen.

“Mijn persoonlijke ambitie is om de Champions League te winnen. Dat hoef je niet van de daken te schreeuwen dat het per se volgend jaar moet gebeuren, maar het forceert in ieder geval een hele organisatie. Dat je denkt: dan moeten we in elk detail echt het hoogste niveau hebben, anders gaat het ons niet lukken tegen teams met veel meer geld."

Beuker gelooft erin dat het winnen van de Champions League met Ajax zou kunnen lukken. "Een aantal jaar geleden is aangetoond dat je dichtbij kan komen, maar het is veel meer een manier van denken. Het begint ook met een bepaalde gekheid." Volgens de directeur is alleen kampioen willen worden voor een club als Ajax niet voldoende. "Als je het grootste budget van de Eredivisie hebt, dan hoor je kampioen te worden. Dus ik denk dat mijn persoonlijke doelstelling meer een manier van denken is."

Beuker is sinds 1 december 2023 verantwoordelijk voor de jeugdopleiding, alle direct daaraan ondersteunende disciplines en voor de afdelingen scouting en voetbalanalyses bij de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.