Terug

Volg Vandaag Inside

Amazon maakt documentaire over leven Paul Pogba

Amazon maakt documentaire over leven Paul Pogba

14 apr 2021, 21:33

Paul Pogba, middenvelder van de Engelse voetbalclub Manchester United, heeft een deal met Amazon Prime gesloten om een documentaire over zijn leven te maken. 'The Pogmentary' moet een inzicht geven in het doen en laten van de ster, die in 2018 met Frankrijk wereldkampioen werd. Het gaat over zijn leven op en buiten het veld.

Georgia Brown, hoofd van de betreffende afdeling van Amazon, zegt de samenwerking met Pogba indrukwekkend te vinden. "We kennen Paul als voetballer, maar ook buiten het veld is zijn invloed enorm. We kunnen hem zonder meer een icoon van zijn generatie noemen."

De serie wordt in 2022 uitgezonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.