Terug

Volg Vandaag Inside

Amateurwedstrijd in Friesland ontspoort volledig: politie moet optreden

Amateurwedstrijd in Friesland ontspoort volledig: politie moet optreden

24 sep 2022, 19:45

In Friesland is zaterdag een amateurwedstrijd uitgelopen op een massale vechtpartij. Volgens de Leeuwarder Courant moest de politie zelfs in actie komen om rust te brengen op het sportpark.

Het ging om de wedstrijd tussen het tweede elftal van Blauw Wit ‘34 uit Leeuwarden en PKC’83 uit Groningen. Naar verluidt sloeg de vlam in de pan toen de thuisclub de gelijkmaker (1-1) op het scorebord schoot in de 70ste minuut. Het leidde tot een ouderwetse knokpartij waarbij de scheidsrechter van dienst maar liefst vijf rode kaarten trok voor het bezoekende PKC’83.

Daaropvolgend staakte de leidsman de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, waarna ook de politie nog in actie moest komen. Het is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen bij de vechtpartij.

Fotocredits: stadionautist.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.