Terug

Volg Vandaag Inside

Amateurtrainer Meijers gelinkt aan nieuwe club: 'Al-Kut'

Amateurtrainer Meijers gelinkt aan nieuwe club: 'Al-Kut'

2 okt 2018, 13:17

We kennen hem natuurlijk allemaal. Amateurtrainer Eric Meijers. Hij schittert in de prachtige documentaire 'Voetbal is Oorlog' en de trailer heb je ongetwijfeld in ons programma voorbij zien komen. Sindsdien is Eric Meijers nationaal bekend als de beruchte 'kutkeeper-trainer'.

In 2017 degradeerde hij met Achilles '29 naar de Tweede divisie. Nadat de club in januari 2018 kampte met een faillissementsaanvraag voor de prof bv en de spelersgroep niet meer wilde trainen, stopte Meijers op 11 januari per direct als coach van Achilles '29. Een aderlating voor de voetbalwereld natuurlijk. In 2012 won de 'kutkeeper-trainer' nog de Rinus Michels Award voor Beste Amateurtrainer, deze prijs zou eigenlijk standaard tot aan zijn dood naar Meijers moeten gaan en daarna de Eric Meijers Award moeten heten.

Desalniettemin heeft onze 'kutkeeper-trainer' nog steeds geen club, maar schijnt nu toch op de radar te staan van een Irakeese grootmacht, namelijk 'Al-Kut'. De club heeft onlangs het 'Kut Olympisch Stadium' laten bouwen met prachtige teksten op de tribune gegraveerd. De 'Kut' club is nog op zoek naar een trainer en schijnt te azen op amateurtrainer Eric Meijers: 'Meijers past perfect in onze profielschets, hij heeft de juiste tone-of-voice', verklaart een woordvoerder van 'Al-Kut'. De tijd zal uitwijzen of onze 'kutkeeper-trainer' daadewerkelijk het 'kut-avontuur' aan zal gaan. Ons lijkt het in ieder geval een Match Made In Heaven!

_

_

René gaat stuk om flippende amateurtrainer Eric Meijers

_

_

Amateurtrainer Meijers over Volkskrant: 'KUTKRANT'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.