Terug

Volg Vandaag Inside

Amateurs ODIN'59 niet langs Heerenveen

Amateurs ODIN'59 niet langs Heerenveen

19 dec 2018, 21:37

VELSEN (ANP) - Een mooi avontuur van ODIN'59 in de KNVB-beker is voorbij. Op het veld van Telstar in Velsen verloren de amateurs uit de derde divisie van sc Heerenveen, 1-3. Eerder had de club uit Heemskerk Lisse en Emmen uitgeschakeld in het toernooi.

ODIN begon goed tegen de profs uit Friesland. Al in de tweede minuut kwam de formatie van coach Richard Plug op voorsprong. Mitchel Bormann scoorde. Heerenveen kwam snel langszij door een treffer van Michel Vlap. Sam Lammers maakte na de hervatting de 2-1. In de slotfase maakte Pelle van Amersfoort het verschil nog iets groter.

ODIN was uitgeweken naar Velsen omdat in eigen huis de lichtinstallatie niet goed genoeg was voor een live-uitzending op televisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.