Terug

Volg Vandaag Inside

Álvarez staat in belangstelling van Valencia

Álvarez staat in belangstelling van Valencia

18 dec 2020, 13:45

Valencia onderzoekt of het Edson Álvarez van Ajax kan overnemen. De Spaanse club heeft contact opgenomen met het management van de 23-jarige international uit Mexico.

Valencia wil Álvarez het liefst eerst een half jaar huren, met een optie tot koop. Het is maar de vraag of Ajax wil meewerken aan een vertrek van de voetballer die inzetbaar is als verdediger en middenvelder. Ajax nam hem anderhalf jaar geleden voor ruim 15 miljoen euro over van Club America. De international staat nog tot de zomer van 2024 onder contract bij de koploper van de Eredivisie.

Álvarez was de beoogde opvolger van Matthijs de Ligt maar wist nooit een basisplaats te veroveren als centrale verdediger. Hij kreeg in het begin van dit seizoen veel speeltijd als controlerende middenvelder, totdat Davy Klaassen besloot terug te keren naar Amsterdam.

Ajax kampt op dit moment met veel blessures. Álvarez was afgelopen woensdag nog basisspeler tijdens het bekerduel met FC Utrecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.