Terug

Volg Vandaag Inside

'Alvarez slaat training Ajax over en wil per se naar Chelsea'

'Alvarez slaat training Ajax over en wil per se naar Chelsea'

1 sep 2022, 10:53

Edson Alvarez traint donderdag niet mee bij Ajax, meldt De Telegraaf. De Mexicaanse middenvelder heeft een niet te weigeren aanbieding van Chelsea gekregen en wil per se vertrekken naar Londen.

Die boodschap heeft Alvarez, die wel aanwezig is op De Toekomst, donderdagochtend opnieuw afgegeven bij Ajax. De Mexicaan kan in vijf seizoenen ruim 50 miljoen euro verdienen en ziet Chelsea als een van zijn droomclubs.

The Blues hebben een bod van 50 miljoen euro gedaan op Alvarez. De 24-jarige middenvelder put hoop uit het feit dat het bod nog niet is afgewezen door Ajax, en dat er ruimte voor onderhandeling is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.