Terug

Volg Vandaag Inside

Álvarez reageert op interesse Real Madrid: 'Ik heb de geruchten gehoord'

Álvarez reageert op interesse Real Madrid: 'Ik heb de geruchten gehoord'

31 mrt 2020, 23:45

Ondanks het feit dat Edson Álvarez niet altijd een basisplaats kreeg bij het Ajax van trainer Erik ten Hag, was er toch interesse in de Mexicaan. Deze interesse kwam niet van de minste of geringste club, namelijk Real Madrid. Álvarez reageert in gesprek met Telemundo op de geruchten en blikt terug op zijn beginperiode in Amsterdam.

Real Madrid zou hem bekeken hebben tijdens de uitwedstrijd in de Champions League tegen Valencia. De verdediger annex middenvelder van de Amsterdammers zegt nooit officieel benaderd te zijn geweest. 'Ik heb het gerucht dat Real Madrid mij wilde hebben ook gehoord, maar ik weet nergens van. Ik blijf dan ook hard werken, omdat ik weet dat ik grootse doelen kan bereiken. Ik heb nog steeds veel te leren', vertelt de Mexicaans international vol vertrouwen.

Álvarez is tevreden over zijn ontvangst in Nederland. 'Ik ben terechtgekomen bij een club waar nog nooit eerder een Mexicaan heeft gespeeld. Ze hebben me goed opgevangen en mij een warm onthaal gegeven. Wellicht was de ontvangst bij PSV anders geweest, omdat ze daar al meer Mexicanen hebben gehad.'

Met Carlos Salcido, Andrés Guardado, Hector Moreno, Maza Rodriguez, Hirving Lozano en Érick Gutiérrez heeft de club uit Eindhoven al veel ervaring met Mexicaanse spelers. Laatstgenoemde staat nog steeds onder contract bij de club van trainer Roger Schmidt.

VIDEO - Valentijn reageert op uitspraken Alvarez: 'Onzin!'

Valentijn reageert op uitspraken Alvarez: 'Onzin!'
3:43
Valentijn reageert op uitspraken Alvarez: 'Onzin!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.