Terug

Volg Vandaag Inside

Álvarez mist topper tegen PSV wegens schorsing

Álvarez mist topper tegen PSV wegens schorsing

16 apr 2023, 21:07

Edson Álvarez mist komende zondag de uitwedstrijd van Ajax tegen PSV. De Mexicaanse middenvelder kreeg tegen FC Emmen alweer zijn tiende gele kaart van het seizoen. Hij moet daardoor een schorsing van één duel uitzitten.

Álvarez kreeg een gele kaart voor een overtreding op Ole Romeny. Hij protesteerde nog bij scheidsrechter Marc Nagtegaal, maar dat leverde geen resultaat meer op. Davy Klaassen kan zich ook geen gele kaart meer permitteren tegen FC Emmen. Ook hij mist bij een volgende prent het uitduel met PSV.

Álvarez is de eerste speler van Ajax met minimaal tien gele kaarten in een seizoen in de Eredivisie. Gabri (2006-2007) en Luis Suárez (2008-2009) besloten de competitie beiden een keer met negen gele kaarten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.