Terug

Volg Vandaag Inside

'Als Veronica Inside zal bellen? Dan zou ik wel gaan twijfelen...'

'Als Veronica Inside zal bellen? Dan zou ik wel gaan twijfelen...'

2 nov 2021, 18:20

Willibrord Frequin is voor de laatste keer op televisie geweest. De oud-presentator kondigde maandag in de SBS6-talkshow HLF8, waar hij te gast was, prompt aan dat het zijn 'laatste televisie-optreden' was.

De 80-jarige Frequin was uitgenodigd om te praten over 70 jaar televisie en zijn eigen carrière. Presentator Johnny de Mol vroeg hem aan het einde van het gesprek naar zijn plannen, maar Frequin maakte meteen duidelijk dat er wat hem betreft niets meer komt. ‘Nee ik denk het niet. Ik denk dat dit mijn laatste optreden op televisie is überhaupt.’

De journalist en voormalige televisiepresentator zegt dinsdag in gesprek met het AD dat hij de televisie niet zal gaan missen. ‘Ik kijk ook veel minder. De talkshows vind ik saai, ze lijken allemaal op elkaar’, zegt Frequin. ‘Ook Interviews, ze zijn totaal niet to the point. Ik val er bij in slaap’

Waar hij wel naar kijkt? ‘Voetbalwedstrijden en Veronica Inside. Daar geniet ik enorm van. Daar zitten de smaakmakers van de televisie’, aldus Frequin, die in het verleden nog wel eens aanschoof bij Johan, Wilfred en René. ‘Als zij bellen? Nou, dan zou ik wel twijfelen...'

De afgelopen jaren was Frequin nog te zien in het RTL-reisprogramma Beter Laat Dan Nooit, samen met Gerard Cox, Barrie Stevens en Peter Faber. Eerder maakte hij voor zowel RTL als SBS jarenlang De Week van Willibrord en was hij reporter voor KRO's Brandpunt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.