Terug

Volg Vandaag Inside

'Als Neuer stopt, zullen ze bij Bayern München ook aan Flekken denken'

'Als Neuer stopt, zullen ze bij Bayern München ook aan Flekken denken'

29 mrt 2022, 11:40

Mark Flekken maakte afgelopen zaterdag zijn debuut in Oranje. De 28-jarige keeper komt momenteel uit voor SC Freiburg maar speelde in het verleden voor MSV Duisburg. De man die hem ontdekte is Sven Beuckert, de keeperstrainer van MSV Duisburg. Volgens Beuckert staat de Oranje-international er in heel Duitsland goed op, zo vertelt hij tegenover de NOS.

'Mark is momenteel voor bijna iedere topclub interessant, ook voor Bayern München. Als Manuel Neuer zou stoppen, dan zullen ze bij Bayern ook aan Mark denken. Daar ben ik van overtuigd', aldus de 48-jarige keeperstrainer, die het jammer vond dat Flekken vertrok uit Duisburg. 'Mark is een echte professional en ontzettend ambitieus. Hij doet altijd meer dan wordt gevraagd. Helaas moesten we hem verkopen, maar voor hem was het de juiste stap.'

Flekken speelde in de jeugd van Roda JC voor hij naar Alemannia Aachen vertrok. Na een kort avontuur in Aachen verkaste de doelman naar Greuther Fürth. Drie jaar later nam Duisburg, op advies van Beuckert, de goalie over. In 2018 vertrok Flekken voor zo'n twee miljoen naar euro naar Freiburg. De club uit het zuiden van Duitsland staat momenteel vijfde in de Bundesliga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.