Terug

Volg Vandaag Inside

'Als Jordi Cruijff het samen met Frank Rijkaard doet, zou dat helemaal fantastisch zijn'

'Als Jordi Cruijff het samen met Frank Rijkaard doet, zou dat helemaal fantastisch zijn'

1 mrt 2022, 12:10

In de Spaanse media verschenen maandag berichten dat Ajax contact zou hebben gelegd met Jordi Crujiff om Marc Overmars op te volgen in Amsterdam. Ook De Telegraaf berichtte vanmorgen dat Cruijff gepolst is voor de functie van directeur voetbalzaken. Sjaak Swart ziet de eventuele komst van Cruijff wel zitten, zo vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

'Het is heel moeilijk een opvolger voor Marc Overmars te vinden, begint Swart. 'Jordi’s vader was de beste, maar ik zou zijn komst ook van harte toejuichen. Jordi loopt al sinds 2010 mee als technisch directeur en trainer en heeft het bij zijn clubs goed gedaan. Hij is een goed mens, een persoonlijkheid en heeft een prachtige naam.'

'Als hij het samen met Frank Rijkaard doet, zou dat helemaal fantastisch zijn,' gaat mister Ajax verder. Rijkaard heeft zich teruggetrokken uit het voetbal, maar dat hoeft volgens Swart geen probleem te zijn: 'Johan heeft Frank de kans gegeven trainer te worden van FC Barcelona. Hoe mooi zou het zijn als Frank nu Jordi – in de geest van Johan – op de achtergrond gaat assisteren?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.