Terug

Volg Vandaag Inside

'Als je ziet waar ik vandaan kom is het ongelooflijk wat ik de laatste weken allemaal heb meegemaakt'

'Als je ziet waar ik vandaan kom is het ongelooflijk wat ik de laatste weken allemaal heb meegemaakt'

9 dec 2022, 23:44

Andries Noppert is "vooral dankbaar" voor de mooie weken en de kans die hij kreeg bij Oranje. Dat zei de keeper van Heerenveen na de nederlaag na strafschoppen in de kwartfinale tegen Argentinië op het WK voetbal.

"De bondscoach en iedereen hier hebben mij het vertrouwen gegeven. Als je ziet waar ik vandaan kom is het ongelooflijk wat ik de laatste weken allemaal heb meegemaakt", zei hij bij de NOS.

"Maar om dan te verliezen na strafschoppen is wel heel zuur", vervolgde Noppert. "Vooral gezien de manier waarop wij teruggekomen zijn van een 2-0-achterstand. We mogen trots zijn op wat wij hier hebben laten zien. Bij de penalty's hadden we nog graag een wondertje verricht. Het is goed dat we er veel op hebben geoefend, maar het blijft een loterij. Heel jammer allemaal."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.