Terug

Volg Vandaag Inside

'Als je je niet goed voelt op een plek, wil je daar weg'

'Als je je niet goed voelt op een plek, wil je daar weg'

5 aug 2020, 14:09

Neymar is bezig aan zijn beste periode bij Paris Saint-Germain. Dat zei de Braziliaanse aanvaller aan de vooravond van de herstart van de Champions League.

"Ik ben in de beste vorm sinds ik naar Parijs ben gekomen. Het team is als een familie. We willen de Champions League winnen en ervoor vechten. We zijn nog nooit zo dichtbij geweest", zei de 28-jarige Neymar, die het woensdag met zijn club opneemt tegen Atalanta Bergamo. Inzet is dan een plek in de halve finales.

Bijna een jaar geleden leek het einde van Neymar nabij bij PSG. Hij werd uitgejoeld door de eigen aanhang nadat hij had aangegeven dat hij zijn loopbaan elders wilde vervolgen. "Het had niks met de club PSG te maken. Als je je niet goed voelt op een plek, wil je daar weg", zei hij.

Onlangs veroverde PSG de landstitel en zowel de Coupe de la Ligue als de Coupe de France.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.