Terug

Volg Vandaag Inside

'Als je een kortlopend contract hebt, word je het zwarte schaap'

'Als je een kortlopend contract hebt, word je het zwarte schaap'

5 feb 2020, 14:40

Christian Eriksen heeft verklaard dat hij als 'bad guy' was bestempeld bij Tottenham Hotspur omdat hij openlijk had aangegeven dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging zodra zijn contract afliep bij de Engelse topclub.

De 27-jarige Deen die in 2013 Ajax verruilde voor de Spurs maakte vorige maand de overstap naar Internazionale. Hij zei dat hij iets nieuws wilde proberen nadat zijn ploeg in het voorjaar de finale van de Champions League had verloren van Liverpool.

"Als je nog maar een kortlopend contract hebt, word je het zwarte schaap", zei Eriksen tegen de BBC. "Ik was gewoon heel eerlijk. Ik wilde me niet verstoppen zoals veel spelers doen. Ik wilde het gewoon hardop zeggen."

Eriksen vertelde dat hij vervolgens van heel veel zaken de schuld kreeg. "Ik las dat ik de stoorzender in de kleedkamer was. Het zou ook niet goed zijn dat ik daar nog was sinds ik had gezegd dat ik weg wilde. Ik was echter geen andere speler. Ik werd alleen dan weer wel opgesteld en dan weer niet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.