Terug

Volg Vandaag Inside

'Als ik Slot was en ik kon naar Feyenoord, deed ik dat écht niet!'

'Als ik Slot was en ik kon naar Feyenoord, deed ik dat écht niet!'

15 dec 2020, 13:18

Arne Slot is vanaf volgend seizoen hoofdtrainer van Feyenoord. De 42-jarige oefenmeester tekent in Rotterdam een contract voor twee seizoenen, maakt Feyenoord dinsdag bekend. René van der Gijp heeft weinig begrip voor de keuze van Arne Slot om AZ in te ruilen voor Feyenoord.

'Ik snap dat iedereen drie keer per jaar op vakantie wil, maar als ik toch Arne Slot was en ik werk bij AZ en ik kan naar Feyenoord, deed ik dat écht niet', zei René vorige week in een uitzending van Veronica Inside. 'Je stapt in een club waar je van tevoren weet dat je nooit aan het verwachtingspatroon kan voldoen. Er is geen geld, ziet René. 'Je moet het doen met Diemers, Linssen, Bannis en Wehrmann. Ga er maar aan staan!'

René ziet op dit moment dan ook geen reden om AZ in te ruilen voor een dienstverband in Rotterdam. 'Hij heeft een hartstikke leuk ploeg en er is nog geld ook daar…'

Slot werd onlangs door AZ ontslagen, omdat hij zonder de Alkmaarse club te informeren al gesprekken had gevoerd met Feyenoord. 'Ik heb drieënhalf jaar met veel plezier gewerkt bij AZ en ben de club en de spelers dankbaar voor de ontwikkeling die ik als trainer heb doorgemaakt. Deze stap naar Feyenoord is een hele mooie vervolgstap in mijn carrière. Als een topclub als Feyenoord zich meldt, dan ben je niet alleen vereerd, maar zeker ook trots dat je deze stap kan maken', aldus Slot.

In Rotterdam volgt Slot Dick Advocaat op. De 73-jarige Hagenaar maakte recent bekend dat hij na het lopende seizoen zijn lange loopbaan als clubtrainer beëindigt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.