Terug

Volg Vandaag Inside

'Als ik Overmars was, zou ik Ihattaren meteen halen'

'Als ik Overmars was, zou ik Ihattaren meteen halen'

15 apr 2021, 11:24

'Als ik Overmars was, zou ik Ihattaren meteen halen.' Dat is de mening van Ismaïl Aissati, oud-speler van onder andere PSV en Ajax. De 32-jarige middevelder zit momenteel zonder club en houdt zijn conditie op peil bij Elinkwijk. Aissati houdt de situatie van stadsgenoot Ihattaren bij PSV nauwlettend in de gaten, zo vertelt hij in het Algemeen Dagblad.

'Ik vind Mo een geweldige speler,' vertelt Aissati. 'Ik ken hem niet persoonlijk, maar snap wat er in zijn hoofd omgaat.' Ihattaren komt bij PSV nauwelijks aan spelen toe en lag al enkele keren in de clinch met trainer Roger Schmidt.

Vorige week mocht hij invallen tegen Heracles en zorgde hij met een prachtig schot voor de 3-0. Hij schreeuwde in de camera: 'Niemand die mij kapot krijgt, niemand!' Aissati vertelt daarover: 'Dat had hij niet moeten doen. Nu ging het daarover in plaats van zijn geweldige goal.'

Aissati heeft tenslotte een duidelijke mening over de toekomst van Ihattaren: 'PSV is een warme club die spelers beschermt, maar qua voetbal past Mo het best bij Ajax. Als ik Marc Overmars was, zou ik hem meteen halen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.