Terug

Volg Vandaag Inside

Als er al gevoetbald wordt voor 1 juni, dan zonder fans

Als er al gevoetbald wordt voor 1 juni, dan zonder fans

24 mrt 2020, 16:55

Als het betaalde voetbal voor 1 juni al wordt hervat, dan zal dat voor lege tribunes gebeuren. Dat heeft de KNVB besloten op basis van de aanvullende maatregelen van het kabinet tegen het coronavirus.

De KNVB heeft de profclubs dinsdag via een videoverbinding bijgepraat over de gevolgen van de aangescherpte richtlijnen van de overheid, die alle bijeenkomsten tot 1 juni heeft verboden. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft bevestigd dat de wedstrijden en trainingen in de sport buiten het besluit vallen om bijeenkomsten tot 1 juni te verbieden.

Voor sport blijven de eerdere maatregelen voor corona gelden. Voor 6 april wordt bekeken of en wanneer er weer wedstrijden kunnen worden gespeeld. Tot dan blijven alle sportclubs en sportvoorzieningen dicht. Sporten in openbare ruimte is alleen toegestaan met maximaal drie mensen, die minimaal 1,5 meter afstand van elkaar nemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.