Terug

Volg Vandaag Inside

'Als Arne Slot zijn kunstje herhaalt, verwacht ik dat hij in 2024 bij een échte topclub zit'

'Als Arne Slot zijn kunstje herhaalt, verwacht ik dat hij in 2024 bij een échte topclub zit'

20 mei 2023, 19:23

Pieter de Jongh, alias The Champ, vindt dat Arne Slot nog een jaar bij Feyenoord moet blijven. Dat vertelt de voetbaltrainer in Tom Staal en Glenn Helder breken de week, een online serie van Veronica Offside.

De voetbaltrainer, die onder andere actief was als trainer van het Zimbabwaanse FC Platinum, adviseert Slot om langer trainer van de Rotterdammers te blijven. "Als hij nog een jaar blijft en herhaalt hetzelfde kunstje, wat heel goed mogelijk is, verwacht ik dat hij in 2024 bij een échte topclub zit." De naam van Arne Slot wordt de laatste vaak genoemd als de mogelijke nieuwe trainer van Tottenham Hotspur FC.

Ook liet The Champ weten dat hij zelf is benaderd door meerdere clubs uit de Keuken Kampioen Divisie en twee clubs uit de Eredivisie. Ook heeft hij onlangs een boek uitgebracht waarin hij zijn verhaal vertelt. De Jongh is maandag te gast in de uitzending van Veronica Offside.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.