Terug

Volg Vandaag Inside

'Als Arjen zondag zijn voetbalschoenen meebrengt, mag hij nog invallen ook!'

'Als Arjen zondag zijn voetbalschoenen meebrengt, mag hij nog invallen ook!'

5 nov 2021, 16:02

Arjen Robben mag zondag tegen RKC best invallen van FC Groningen-trainer Danny Buijs. De gestopte Robben (37) neemt komend weekend afscheid van het Groningse publiek.

'Als Arjen zondag zijn voetbalschoenen meebrengt, mag hij van mij in de laatste minuten nog invallen ook', zei Buijs gekscherend over de clublegende, wiens afscheid ervoor heeft gezorgd dat er meer kaarten zijn verkocht dan gebruikelijk.

'En dat is terecht. Als je ziet wat Robben voor de club heeft gedaan, en in de toekomst hopelijk ook nog gaat doen, dan verdient hij een volle Euroborg. Hij is een clubicoon. Een combinatie van corona en het beperkte aantal wedstrijden dat Arjen vorig seizoen heeft kunnen spelen, heeft ertoe geleid dat het hem niet gegeven is geweest om als speler op het veld voor volle tribunes afscheid te nemen van de supporters. Het is daarom mooi dat dit zondag op een andere manier alsnog kan.'

Robben keerde in de zomer van 2020 terug bij FC Groningen, maar vorig seizoen kwam hij voornamelijk door blessureleed tot slechts een paar duels. Dit jaar besloot hij er een punt achter te zetten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.