Terug

Volg Vandaag Inside

'Als alle keepers fit zijn bij Oranje, zou ik Stekelenburg opstellen'

'Als alle keepers fit zijn bij Oranje, zou ik Stekelenburg opstellen'

25 mrt 2021, 14:55

Rafael van der Vaart zou kiezen voor Maarten Stekelenburg als eerste doelman bij Oranje. Dat liet hij donderdagochtend weten in De Veronica Inside Ochtendshow.

'Ik heb niks tegen Krul of tegen Cillessen, dat zijn prima keepers,' begint Van der Vaart zijn verhaal. 'Maar als iedereen fit is, dan is Stekelenburg nog steeds degene die punten voor je gaat pakken. Ik heb zelf met hem gespeeld, dus ik kan het ook weten.'

Wilfred haalt vervolgens de redding van Stekelenburg op het WK van 2010 aan. 'Dat heb je wel nodig,' is Van der Vaart het met de presentator eens. 'Als hij die niet pakt, sta je 2-0 achter en dan is het klaar. Dat soort ballen pakt hij. Leeftijd voor een keeper maakt niet zo heel veel uit. Dus als iedereen fit is en je Cillessen of Stekelenburg kunt nemen, dan zou ik Stekelenburg opstellen.'

Bekijk het hele gesprek met Van der Vaart in de video hieronder!

Van der Vaart grapt over 'huilende' Afellay: 'Hij moet het zi...
7:56
Van der Vaart grapt over 'huilende' Afellay: 'Hij moet het zi...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.