Terug

Volg Vandaag Inside

‘Als Ajax zo de duels mag ingaan, kunnen wij onmogelijk kampioen worden’

‘Als Ajax zo de duels mag ingaan, kunnen wij onmogelijk kampioen worden’

12 feb 2021, 14:22

PSV-trainer Roger Schmidt was duidelijk op de persconferentie voorafgaand aan het competitieduel met ADO Den Haag. Als het aan de Duitse trainer ligt, stoppen we per direct met de VAR.

Schmidt haalde een overtreding aan van Ajacied Nicolás Tagliafico op Mohamed Ihattaren, woensdag in de kwartfinales van het toernooi om de KNVB-beker. Dat de harde tackle met een gele kaart en niet met rood werd bestraft, is volgens Schmidt ongelooflijk. 'De VAR kunnen we wel opgeven. Stop er maar mee', zei de trainer met stemverheffing. 'Het was een test van twee jaar en mijn conclusie is dat hij niets heeft toegevoegd.'

‘Als Ajax zo de duels in kan gaan, zonder een rode kaart te krijgen, kunnen we onmogelijk kampioen worden', vervolgt Schmidt over de overtreding van Tagliafico op Ihattaren.

'Iedere scheidsrechter over de hele wereld zou zeggen dat dit een 100 procent, nee '1000 procent' zelfs, rode kaart was. En wij hebben een VAR en die zegt: het is geen rode kaart. Vertel mij dan maar waarom we de VAR nog nodig hebben?', aldus Roger Schmidt.

Tirade van Schmidt: 'Stop met de VAR!'
1:24
Tirade van Schmidt: 'Stop met de VAR!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.