Terug

Volg Vandaag Inside

Almere City plaatst ’snackmuren’ in stadion

Almere City plaatst ’snackmuren’ in stadion

10 jan 2020, 11:22

Een kroketje 'uit de muur trekken' tijdens een voetbalwedstrijd? Bij Almere City kan het binnenkort. De club heeft een deal gesloten met de bekende snackketen FEBO. In het vernieuwde Yanmar stadion zullen op diverse punten snack-automaten geplaatst worden.

Dit wordt gedaan omdat er in het stadion meer ruimte voor horeca is vrijgekomen, meldt directeur John Bes aan Omroep Flevoland. 'We dachten: hoe kunnen we onze fans het best bedienen tijdens het kwartier voor de wedstrijd en in de rust? We kwamen toen op het idee van de automatieken. Op deze manier kunnen we veel meer toeschouwers sneller van een lekkere snack voorzien.'

Naast vette snacks zal er ook een ruimte komen waar de 'gezonde producten' worden aangeboden. 'Je weet wat wij allemaal doen om alles en iedereen binnen de club fit te houden, zoals afval-programma’s voor business-club leden. Maar een kwalitatieve snack moet gewoon kunnen. Snacks hoort gewoon nog steeds bij voetbal naast een aantal zaken, die meer richting het gezonde assortiment gaan', aldus Bes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.