Terug

Volg Vandaag Inside

Almere City FC stuurt trainer Santoni weg

Almere City FC stuurt trainer Santoni weg

5 mrt 2019, 17:10

ALMERE (ANP) - Almere City FC heeft trainer Michele Santoni ontslagen. De 39-jarige Italiaan, die een Nederlandse moeder heeft, moet vertrekken vanwege een verschil van mening met de clubleiding over de manier waarop de ambitieuze doelstellingen van de club behaald moeten worden. Santoni was bezig aan zijn eerste jaar bij Almere City FC, waarmee hij dit seizoen zelfs een tijdje bovenaan stond in de Keuken Kampioen Divisie. De club neemt nu de tiende plaats in.

,,Wij willen Michele bedanken voor zijn onvoorwaardelijke inzet en professionaliteit'', zegt technisch directeur Robert Maaskant. Ole Tobiasen, de assistent van Santoni, heeft voorlopig de leiding over het eerste elftal. Maaskant gaat ondertussen op zoek naar een opvolger van Santoni, die voor het eerst als hoofdtrainer werkte. De Italiaan was eerder videoanalist bij Ajax en Internazionale en werkte als assistent bij HFC Haarlem en diverse clubs in Italië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.