Terug

Volg Vandaag Inside

Allegri: 'Costa had zich moeten laten vallen voor 2e geel De Jong'

Allegri: 'Costa had zich moeten laten vallen voor 2e geel De Jong'

11 apr 2019, 20:45

Een opvallende uitspraak van Juventus-coach Massimiliano Allegri: Douglas Costa had in de slotfase van het duel met Ajax bij een tackle van Frenkie de Jong beter zijn been kunnen laten staan, zodat Frenkie de Jong zijn 2e gele kaart had ontvangen. Dat zegt hij in gesprek met Sky Italia.

'Douglas moet gewoon zijn been laten staan, want Frenkie de Jong had al een gele kaart op zak.' Allegri hecht blijkbaar weinig waarde aan de sportiviteitsprijs: 'Winnen doe je op vele manieren. Niemand speelt altijd schoon.'

Allegri was na afloop zeer complimenteus over Frenkie de Jong: 'Hij doorzag het en bewoog naar de andere kant, zodat een andere aanvaller hem moest bespelen. Bij De Jong begint het aanvalsspel van Ajax.'

Samenvatting Ajax-Juventus

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.