Terug

Volg Vandaag Inside

Allard Lindhout leidt duel om Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV

Allard Lindhout leidt duel om Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV

1 aug 2023, 13:06

Scheidsrechter Allard Lindhout heeft vrijdag de leiding bij de wedstrijd tussen landskampioen Feyenoord en bekerwinnaar PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De officiële opening van het seizoen wordt gespeeld in De Kuip en begint om 20.00 uur. Voor Lindhout wordt het zijn eerste grote finale.

Lindhout wordt in Rotterdam geassisteerd door Rens Bluemink en Patrick Inia. Clay Ruperti fungeert als VAR.

De Johan Cruijff Schaal, toe aan de 27e editie, wordt sinds 2017 afgewerkt in het stadion van de landskampioen. PSV is met dertien schalen recordhouder, Feyenoord won tot nu toe vier keer de Nederlandse supercup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.