Terug

Volg Vandaag Inside

Ali B slaat terug naar Johan en René: 'Jullie mening wordt zielig'

Ali B slaat terug naar Johan en René: 'Jullie mening wordt zielig'

11 apr 2020, 15:28

Ali B heeft gereageerd op de uitspraken van Johan en René uit de uitzending van Veronica Inside van gisteravond. De BN'er kreeg kritiek over zich heen van de mannen vanwege zijn bloemenactie voor eenzame ouderen. Ali B zou volgens Johan en René alleen maar 'weldoenend' bezig zijn omdat er een camera op hem gericht staat.

Het was gisteravond bij de uitzending van Veronica Inside niet de eerste keer dat Ali B het te verduren kreeg aan tafel. Op vrijdag 27 maart kreeg de 'verbinder' al kritiek van Johan: 'Ik word helemaal gek van Ali B. Hij denkt dat hij maatschappelijk iets voorstelt, maar ik blijf het een blaag van 38 vinden.'

Gister in de uitzending deed René er nog een schepje bovenop. De analist noemde het optreden van Ali op tv weerzinwekkend en walgelijk. 'Ik zeg niet dat het verkeerd is, maar elke keer die draaiende camera's erbij. Kom op man', roept René. 'Ja, maar zonder camera's doet hij het niet. Het gaat vooral om Ali B', vult Johan aan.

De rapper voelde zich genoodzaakt om via Twitter te reageren op de ergernissen van de 'voorspelbare' Johan en René. 'Beste Johan en René, wat ik vooral jammer vind is de voorspelbaarheid van jullie mening, wordt op een gegeven moment een beetje zielig…en ik hoop dat als jullie ooit eenzaam zijn, er ergens weldoenertje is die schijt heeft aan cynische meningen en jullie alsnog een boeket met bloemen brengt', reageert de gepikeerde Ali B.

VIDEO - René stoort zich aan weldoenertje Ali B: 'Weerzinwekkend!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.