Terug

Volg Vandaag Inside

Ali B reageert op felle kritiek van Johan Derksen op freestylerap voor Max Verstappen

Ali B reageert op felle kritiek van Johan Derksen op freestylerap voor Max Verstappen

15 dec 2021, 09:47

Ali B heeft op Twitter gereageerd op de felle kritiek die hij afgelopen maandag kreeg van Johan Derksen in Veronica Inside. De analist walgde van de freestylerap die de rapper deed voor Max Verstappen, nadat de coureur de wereldtitel in de Formule 1 had veroverd.

Na het zien van de beelden zei Johan in Veronica Inside: 'Mag ik even braken? Die arme ziel (Max Verstappen, red.) gedraagt zich fatsoenlijk, die denkt: joh, hou eens op met dat geouwehoer! Misschien is dit verbinden, dat wij dat niet begrijpen,' concludeerde de analist cynisch.

Ook op Twitter kreeg Ali B veel reacties. Een van zijn volgers schreef: 'Ach, het zijn altijd dezelfden die zeiken over jou. Haters. Johan Derksen voorop. Het leek er wel op dat je iets te diep in het glaasje had gekeken. Voor de rest vermakelijk.'

De rapper reageerde daarop: 'Nee hoor, ik drink niet. Ik was hooguit dronken van geluk en dat zal ik altijd koesteren. Ik heb daar niemand zijn toestemming voor nodig. En wat betreft Johan, the grumpy old man? Die vind ik gewoon grappig, ook als het voor de zoveelste keer over mij gaat... Ik gun hem die obsessie.'

Bekijk de reactie van Johan Derksen op de freestylerap in de video hieronder!

Johan walgt van Ali B die Max Verstappen lastigvalt met freestylerap
4:06
Johan walgt van Ali B die Max Verstappen lastigvalt met freestylerap

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.