Terug

Volg Vandaag Inside

Ali B ook vervolgd wegens grensoverschrijdend gedrag richting Ellen ten Damme

Ali B ook vervolgd wegens grensoverschrijdend gedrag richting Ellen ten Damme

15 mrt 2023, 13:15

Bij één van de drie rechtszaken tegen Ali B wegens grensoverschrijdend gedrag betreft het zangeres Ellen ten Damme, meldt het AD. Ten Damme heeft geen aangifte gedaan, maar wel melding gedaan van seksueel ongewenst gedrag van Ali B.

De zangeres wilde zelf niet reageren. Volgens de krant is het echter duidelijk dat ze gemengde gevoelens heeft bij deze situatie, ook omdat haar onprettige ervaringen met de rapper tot in detail besproken zullen worden.

De zangeres deed in april vorig jaar melding bij de politie van deze ervaring met Ali B. Ze heeft bewust geen aangifte gedaan, maar ze wilde op deze manier de slachtoffers die dat wel hebben gedaan een hart onder de riem steken. "Ikzelf heb er helemaal niks aan om dat te doen. Maar in het kader van het algemeen belang, denk ik wel dat ik iets moet doen", verklaarde Ten Damme destijds.

Er ligt dan weliswaar geen aangifte, toch heeft het Openbaar Ministerie besloten de melding van de zangeres mee te nemen in het onderzoek. Het zou om verkrachting gaan, maar justitie houdt het op een zedenfeit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.