Terug

Volg Vandaag Inside

Algemeen directeur Brands verrast over vertrek Van Nistelrooij

Algemeen directeur Brands verrast over vertrek Van Nistelrooij

24 mei 2023, 16:47

Algemeen directeur Marcel Brands is verrast door het vertrek van Ruud van Nistelrooij, die woensdag per direct is opgestapt bij PSV. "Afgelopen weken zijn er een aantal gesprekken geweest met Ruud over een aantal interne zaken", zei hij woensdag op een speciaal belegde persconferentie.

"Er waren enkele interne problemen, eerst over de staf, later met spelers. Maar om een misverstand te voorkomen. Wij hebben die spelers altijd verwezen naar de trainer."Van Nistelrooij wilde dinsdag om de tafel met algemeen directeur Brands en technisch directeur Earnest Stewart. "Dat hebben we gedaan en het was een goed gesprek", zei Brands.

"We hebben toen afgesproken dat we woensdag met z'n drieën de spelers nog een keer zouden toespreken. Daarna zou iedereen de focus naar het duel van zondag met AZ verleggen. De problemen die er waren, die wilden we daarna oplossen. Maar Ruud heeft woensdag besloten per direct te stoppen. Dat zagen we dinsdag na ons gesprek zeker niet aankomen."

PSV heeft assistent-trainer Fred Rutten bereid gevonden om PSV zondag in het uitduel met AZ te leiden. PSV kwalificeert zich op eigen kracht voor de voorronden van de Champions League als het minimaal gelijkspeelt in Alkmaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.