Terug

Volg Vandaag Inside

'Alfred Schreuder weg bij Club Brugge: overstap naar Ajax lonkt'

'Alfred Schreuder weg bij Club Brugge: overstap naar Ajax lonkt'

9 mei 2022, 09:00

Alfred Schreuder lijkt des te meer de beste papieren te hebben om Erik ten Hag op te volgen als hoofdtrainer van Ajax. Jeroen Stekelenburg onthulde zondagavond bij Studio Voetbal namelijk dat hij Club Brugge komende zomer gaat verlaten.

'We zijn richting onze Belgische bronnen gaan bellen. Het verhaal is bevestigd dat hij volgend jaar niet de trainer van Club Brugge gaat zijn', onthulde Stekelenburg, die zich vanwege het doorlopende contract van de trainer (medio 2023) verbaasde over het nieuws. 'Het is opvallend dat die mededeling vanuit Schreuder richting de club gedaan is. Het betekent min of meer dat de weg vrij is.' Naar verluidt zou zijn afkoopclausule anderhalf miljoen euro bedragen. 'Zolang er geen persbericht op de deurmat valt, is er ruimte voor speculatie, maar het lijkt die kant wel op te gaan.'

Schreuder was vanaf begin 2018 de assistent van Erik ten Hag bij Ajax. In de zomer van 2019 vertrok hij om hoofdtrainer te worden bij Hoffenheim. Daarna was hij actief als assistent van Ronald Koeman bij FC Barcelona en is hij sinds januari van dit jaar hoofdtrainer van Club Brugge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.