Terug

Volg Vandaag Inside

'Alfred Schreuder staat voor terugkeer bij Club Brugge'

'Alfred Schreuder staat voor terugkeer bij Club Brugge'

7 mrt 2023, 00:00

De dagen van Scott Parker als trainer van Club Brugge zijn geteld, dat meldt Het Nieuwsblad dinsdagavond na de 5-1 nederlaag tegen Benfica in de Champions League. Alfred Schreuder zou al klaarstaan om Parker op te volgen en dus terug te keren bij Brugge.

Schreuder maakte na vorig seizoen de overstap van Club Brugge naar Ajax, maar werd eind januari ontslagen vanwege teleurstellende resultaten. Zijn beschikbaarheid zette Club aan het denken. Schreuder bewees in een korte tijd namelijk iets te kunnen neerzetten en ligt nog altijd goed bij het merendeel van de huidige spelers. In de tweede seizoenshelft van 2021/22 was Schreuder de trainer van Club en pakte hij de titel met aantrekkelijk voetbal.

Club Brugge wil dit keer met Schreuder voor een langere periode samenwerken. De Nederlander heeft zelf nog altijd een goede relatie met mensen binnen de club en heeft te kennen gegeven dat hij opnieuw de uitdaging wil aangaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.