Terug

Volg Vandaag Inside

‘Alfred Schreuder en zijn staf leveren een geweldige prestatie’

‘Alfred Schreuder en zijn staf leveren een geweldige prestatie’

26 okt 2022, 21:00

Gerry Hamstra is enthousiast over het werk van Alfred Schreuder en zijn staf. Dat zei de technisch manager van Ajax woensdagavond voor de camera van RTL7.

“Alfred Schreuder en zijn staf leveren een geweldige prestatie. We staan bovenaan in de competitie, vier punten los en hebben ook in de Champions League nog een kans”, zegt Hamstra voorafgaand aan de Champions League-kraker met Liverpool. “De ambitie is nog steeds om vanavond te winnen en kans te behouden om door te gaan. In dat opzicht staan we er goed voor en je moet ook reëel zijn. Of dit een overgangsjaar is? Nee”, is hij resoluut. 

“We willen kampioen worden én Europees overwinteren”, spreekt Hamstra de doelstellingen uit. Wanneer hem wordt gevraagd of Ajax niet moet inzetten op overwintering in de Champions League, reageert hij fel. “Weet jij hoe vaak Ajax de laatste acht jaar overwinterd heeft? Weet je dat?”, vraagt de technisch manager. “De laatste acht jaar is dat twee keer gelukt. De ambitie blijft maar je zit met Liverpool, dat drie van de vijf laatste Champions League-finales speelde, en bij Napoli, dat de vorm van zijn leven heeft. Natuurlijk willen we bij de eerste twee komen, maar het is geen appeltje eitje voor een Nederlandse club.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.